S.C. Limavora srl
SUBSTANTE DEGRESARE, DECAPARE
PROTECTIA SUPRAFETELOR
www.limavora.ro
Contact:
Telefon: 0772 05 0063;
Fax: 031 809 4948;
Mobile: 0740 63 9999;
0726 38 0041;

Livrare in toata tara prin curierat rapid.
Va multumim si va asteptam!


LISTA DE SUBSTANTE:
Solutie indepartat rugina Ambalaj: 20L
Prezentare: solutia indepartat rugina, denumire comerciala TM 300, este o solutie apoasa acida (contine si acid fosforic) cu rol de a ataca rugina / oxizii de pe suprafetele metalice.
Propietati: Solutia ataca si indeparteaza oxizii / rugina de pe suprafetele metalice (tabla sau piese metalice afectate partial sau total). Materiale tratabile: otel, fonta, alama, bronz, aluminiu, etc. Suplimentar se obtine degresarea suprafetei tratate,; nu mai mecesita alta operatie tehnologica in vederea vopsirii si pasivarea superficiala = protectie la coroziune castigand un timp tehnologic in vederea vopsirii. Dupa uscare, rugina de pe suprafata se transforma intro patina alba mat sau alb prafuit. POATE INLOCUI SABLAREA.
Mod de utilizare:produsul se foloseste ca atare sub forma concentrata. Se aplica prin pulverizare cu pistolul, sau cu pensula, bidineaua, pe suprafata uscata, (zona) metalica atacata de rugina, si care se doreste a fi tratata. Dupa uscare se indeparteaza praful alb rezultat cu pensula, bidineaua sau prin suflare cu aer. Nu se spala.
Daca stratul de praf, rezultat dupa tratare, reprezinta un dezavantaj, se poate spala cu apa suprafata ruginita inainte de interventie si se usuca bine.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici, butoi 60L si 200L sau cub (1 to) .
Foto 1 Foto 2 Foto 3 Vedeti efectul pe care il are TM300 pe o caroserie auto veche atacata de rugina, avand si resturi de vopsea.
Pasivant - solutie protectie la coroziune Ambalaj: 20L
Prezentare: solutia pasivanta, este o solutie apoasa acida, (contine diversi acizi) cu rol de a ataca rugina / oxizii de pe suprafetele metalice, si a creea un strat protector antioxidare.
Propietati: Solutia ataca oxizii / rugina de pe suprafetele metalice (tabla sau piese metalice afectate partial sau total) si transforma acest strat intr-un strat pasiv la oxidare. Se recomanda in cazul pieselor sau suprafetelor care nu se vopsesc, dar necesita o protectie la coroziune.
ATENTIE: NU SE RECOMANDA VOPSIREA DUPA PASIVARE.
Mod de utilizare:produsul se foloseste ca atare sub forma concentrata. Se aplica prin pulverizare cu pistolul, sau cu pensula, bidineaua pe suprafata (zona) metalica atacata de rugina si care se doreste a fi tratata. Dupa uscare nu se mai intervine asupra suprafetei.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici, butoi 60L si 200L sau cub (1 to) .
Degresant inainte de vopsire Ambalaj: 20L
Prezentare: degresantul denumire comerciala TM 50, este o solutie apoasa acida cu rol de a curata suprafata de diverse grasimi si a o pregati in vederea vopsirii. Ca rol secundar ataca rugina / oxizii de pe suprafetele metalice. Recomandat ca degresant pentru piesele sau suprafetele deja afectate de rugina.
Propietati: Solutia indeplineste doua roluri: de curatare a grasimilor si de a ataca si indeparteaza oxizii / rugina de pe suprafetele metalice (tabla sau piese metalice afectate superficial) in vederea pregatirii pentru vopsire clasica sau camp electrostatic.
Mod de utilizare:produsul se foloseste ca atare sub forma concentrata. Se aplica prin pulverizare cu pistolul, sau cu pensula, bidineaua, pe suprafata uscata. Dupa uscare suprafata se va sterge sau sufla pentru a indeparta eventualele microimpuritati.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici, butoi 60L si 200L sau cub (1 to) .
Degresant tabla noua Ambalaj: 20L
Prezentare: degresantul avand denumirea comerciala SOLVENT 0, este o solutie pe baza de solventi, cu rol de a curata suprafetele tablelor (noi), de diverse grasimi aplicate pentru protectie, si a o pregati in vederea vopsirii. Recomandat ca degresant pentru piesele sau suprafetele neafectate de rugina.
Propietati: Solutia indeplineste rolul de curatare a straului gras de protectie de pe suprafetele metalice (tabla sau piese metalice) in vederea pregatirii pentru vopsire clasica sau camp electrostatic.
Mod de utilizare:produsul se foloseste ca atare sub forma concentrata. Se aplica prin stergere cu laveta, pulverizare cu pistolul, sau cu pensula, bidineaua, pe suprafata uscata. Se poate poate folosi si prin imerse in baie de produs. Timpul de imersie foarte scurt pana la 5 min. Intrucat solutia are grad mare de evaporare (solventi) baia trebuie acoperita.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici, butoi 60L si 200L sau cub (1 to) .
AQUAPROSIM - solutie de protectie la rugina Ambalaj: 20L
Prezentare: produsul avand denumirea comerciala AQUAPROSIM, este un fluid concentrat pe baza de apa, folosit pentru protejarea suprafetelor metalice prelucrate, sablate sau decapate. Pelicula astfel obtinuta asigura protectia suprafetei minim 6 luni in conditii de depozitare in spati ferite de intemperii. POATE INLOCUI PROTECTIA CU TECTIL a suprafetelor crude prelucrate.
Mod de aplicare:pulverizare sau pensulare pe suprafetele curatate si DEGRESATE, lipsite de orice fel de impuritati organice, metalice si mecanice. Indepartarea peliculei se va face prin spalare cu apa.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici, butoi 60L si 200L sau cub (1 to) .
Solutie protectie la umezeala si mediu salin Ambalaj: 20L
Prezentare: produs special, folosit pentru realizarea unei pelicule eficace pe suprafata pieselor din metale feroase (otel laminat, inox) si neferoase (cupru, alama etc.). Produsul protejeaza tevile din otel laminat pentru o perioada de 24-48 luni, in conditii deosebit de grele (umezeala, salinitate mare in cazul transportului acestora pe mare). Timpul de uscare este foarte rapid 10-15 minute.
Mod de aplicare:pulverizare sau pensulare pe toata suprafata ce trebuie protejata. Piesele trebuiesc decapate si degresate foarte bine inainte de aplicarea protectiei.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici, butoi 60L si 200L sau cub (1 to) .
DETARTRANT INDUSTRIAL FORTE Ambalaj: 20L
Prezentare: produsul avand denumirea comerciala AVNICAL MG, concentrat, pe baza de acizi tari, special conceput pentru spalarea si indepartarea calcarului, ruginei si depunerilor de pe peretii recipientilor, conductelor si tevilor din metal, in instalatii industriale, circuite tehnologice, cazane, schimbatoare de caldura, serpentine de centrale termice, pereti si pavimente din piscina.
Indicatii de utilizare: dilutie: intre 50% (1:1) si 20% (1:5) cu apa in functie de gradul de incarcare a peretilor. Se incarca instalatia cu detartranul diluat. Atentie: poate spuma. Se recircula lichidul in instalatie (daca este posibil) 10 - 15 min, sau se lasa sa actioneze 30 - 60 min. Dupa care se clateste cu multa apa.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici, butoi 60L si 200L sau cub (1 to) .
DETARTRANT BETON UTILAJE Ambalaj: 20L
Prezentare: produsul avand denumirea comerciala AVNICAL SUPER, concentrat, pe baza de acizi tari, special conceput pentru curatarea betonierelor, a cifelor, a pompelor (interior si exterior), vagoanelor CFR (interior si exterior), macarale, etc. pentru indepartarea betonului si a prafului de ciment depus.
Indicatii de utilizare: dilutie: 1 pana la 5 litri solutie la 10 litri apa. Pentru murdarii persistente se foloseste nediluat.Se aplica prin pulverizare, bidinea, pensula, pe suprafata de curatat. Solutia se lasa sa actioneze 5 - 20 min. (in functie de concentratia folosita) dupa care se spala cu jet de apa. Consumul depinde de gradul de murdarie, vechimea si consistenta depunerii de ciment.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici, butoi 60L si 200L sau cub (1 to) .
DEGRESANT SPECIAL Ambalaj: 20L
Prezentare: produsul este special conceput pentru indepartarea uleiurilor, grsimilor, si mizeriilor de pe diverse suprafete, piese. Asigura o curatare si degresare in profunzime fara a afecta suprafata. Atentie: poate ataca vopseaua. Se recomanda pentru curatarea suprafetelor si pieselor crude.
Pentru suprafete sau piese vopsite se recomanda pentru curatare degesantul HELP SET 800 sau Heavy-Duty (vezi lista produse).
Indicatii de utilizare: dilutie:intre 50% (1:1) si 20% (1:5) cu apa in functie de gradul de incarcare a suprafetelor.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici, butoi 60L si 200L sau cub (1 to).
ATENTIEATENTIE DEGRESAT BOBINAJE, GRUPURI SI INSTALATII ELECTRICE Ambalaj: 20L
Prezentare: produsul este destinat spalarii si degresarii grupurilor electrogen, bobinajelor, rotoarelor, statoarelor si instalatiilor electrice, motoare de locomotiva. Dupa degresare, solutia creeaza o pelicula protectoare pe firele de cupru fiind una din caracteristicile si avantajele in cazul folosirii acestei solutii. Recomandata pentru industria energetica, motoare de locomotiva.
Solutia se preteaza pentru a fi folosita la instalatiile de 10 kw si peste.
Indicatii de utilizare: produsul este pulverizat (la 1,5 - 2 atm) pe suprafata care se curata. Solutia aplicata se evapora foarte repede.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici, butoi 60L si 200L sau cub (1 to).

Copyright 2018 - 2022 SC LIMAVORA SRL C.U.I. RO24383167

SUS