LISTA SOLUTII CURATAT S.C. Limavora srl

Solutii de curatat

www.limavora.ro

SOLUTIE CURATAT BETONUL DE PE UTILAJE - cife, betoniere, (interior si exterior)


Ambalaj: 20LUtilizare: produsul este destinat curatarii betonierelor, a cifelor (interior si exterior), vagoanelor CFR (interior
si exterior), macarale, etc. pentru indepartarea betonului si a prafului de ciment depus.

Dozare si mod de utilizare: 1 pana la 5 litri solutie la 10 litri apa. Pentru murdarii persistente se foloseste nediluat.Se aplica prin pulverizare, bidinea, pensula, pe suprafata de curatat. Solutia se lasa sa actioneze 5 - 20 min. (in functie de concentratia folosita) dupa care se spala cu jet de apa. Consumul depinde de gradul de murdarie, vechimea si consistenta depunerii de ciment.

Ambalaj: bidon 20kg pentru cantitati mici sau butoi 60kg si 200kg.


SOLUTIE CURATAT CIMENTUL DUPA SANTIER


Ambalaj: 20LUtilizare: produsul este destinat indepartarii betonului si a prafului de ciment ramas dupa santier, pentru curatarea pardoselilor ( tip: gresie, mozaic, marmura, etc.), scarilor, peretilor (faianta, etc.) de resturile grele.

Dozare si mod de utilizare: 1 pana la 5 litri solutie la 10 litri apa. Pentru murdarii persistente se foloseste nediluat.Se aplica prin pulverizare, mop, bidinea, pensula, pe suprafata sau zona murdara. Se lasa sa actioneze 5 - 20 min. (in functie de concentratia folosita) dupa care se spala cu apa. Consumul depinde de gradul de murdarie, vechimea si consistenta depunerii de ciment.

Ambalaj: bidon 20kg.sus


SOLUTIE DESFUNDAT CONDUCTE DUPA SANTIER


Ambalaj: 20LUtilizare: produsul este destinat indepartarii betonului si a prafului de ciment depus in conductele de scurgere, in urma activitatii de santier.
Optim pentru conducte infundate cu moloz.

Dozare si mod de utilizare: 1 pana la 5 litri solutie la 10 litri apa. Pentru conducte infundate complet se foloseste solutia nediluata.Se aplica prin umplerea conductei cu solutie. Se lasa sa actioneze 5 - 20 min. (in functie de concentratia folosita) dupa care se spala cu apa. In functie de rezultat se repeta operatia crescand concentratia si marind perioada de actiune spre 30 - 35 min.

Ambalaj: bidon 5kg sau 20kg.sus


SOLUTIE CURATAT SI LUSTRUIT INOX - vase, piese, recipienti, balustrade


Ambalaj: 20LUtilizare: produsul este destinat curatarii si lustruirii obiectelor din inox: vase, recipienti, cisterne, butoaie,
balustrade, mana curenta, usi lift, ustensile sanitare, etc. lasand in urma o suprafata curata si stralucitoare.

Dozare si mod de utilizare: produsul se foloseste ca atare sub forma concentrata. Se inmoaie o laveta uscata
in solutie si se curata obiectul dorit sau se pulverizeaza cu pistolul pe suprafata de curatat. Dupa care se sterge suprafata cu o laveta uscata.

Ambalaj: bidon 5kg, 20kg sau butoi 200kg pentru cantitati mari.sus


SOLUTIE CURATAT OXIZI - reinoit culoarea Al, Cu, si albit cordon sudura inox


Ambalaj: 20LUtilizare:produsul denumit TM 300 AZ este o solutie apoasa destinata indepartarii ruginei si oxizilor sau urmelor lasate de operatia de sudura de pe reperele din inox, aluminiu, cupru.
Produs cu actiune rapida, curata, lustruieste si reannoieste culoarea pieselor din inox, aluminiu, cupru si aliajele.

Dozare si mod de utilizare: produsul se foloseste ca atare sub forma concentrata, prin pensulare, pulverizare sau imersie.
Se introduce reperul in solutie si se lasa timp de 15 - 20 min. Inainte se curata si degreseaza obiectul dorit pentru a putea fi refolosita solutia cit mai mult. Se pulverizeaza cu pistolul sau se pensuleaza pe suprafata de curatat de 2-3 ori si apoi sa se lase pana revine reperul la culoarea initiala. Zona de lucru trebuie sa fie bine aerisita.

Ambalaj: bidon 10kg, 20kg sau butoi 200kg pentru cantitati mari.sus


PASTA CURATAT OXIZI - reinoit culoarea si albit cordon sudura inox


Utilizare:produsul denumit TM PASIVATOR PASTA este destinat indepartarii ruginei si oxizilor sau urmelor lasate de operatia de sudura de pe reperele din inox.

Dozare si mod de utilizare: produsul se foloseste ca atare prin pensulare pe suprafata afectata de sudura, oxizi.
Se lasa timp de 15 - 20 min dupa care se spala cu apa.

Ambalaj: bidon 10kg, 20kg sau butoi 200kg pentru cantitati mari.sus


BITUM SOLVENT - solutie curatat bitum, catran, gudron, asfalt


Ambalaj: 20LUtilizare: produs lichid destinat curatarii urmelor si depunerilor de bitum, asfalt, gudron, catran pe uneltele si
utilajele folosite in lucrarile reparare si intretinere drumuri: repartizoare asfalt, finisoare, gudronatoare, bene, pompe
de bitum, diferite suprafete metalice, lopeti, maiuri, etc.

Indicatii de utilizare: se foloseste nediluat. Se aplica prin pulverizare, perie, pensula, pe suprafata de curatat. Solutia se lasa sa actioneze 10 - 15 min. dupa care se spala cu jet de apa. Consumul depinde de gradul de murdarie, vechimea si consistenta depunerii de bitum.

Ambalaj: bidon 20kg, sau butoi 165kg pentru cantitati mari.sus


SOLUTIE CURATAT RESTURI DE VOPSEA SI DECORATIVA


Ambalaj: 20LUtilizare: produsul este un amestec complex de solventi pentru curatarea vopselei si decorativei de pe diverse suprafete (metal, faianta, gresie) cu putere mare de penetrare si actiune rapida.

Dozare si mod de utilizare: se foloseste nediluat. Se aplica prin pulverizare, perie, pensula, pe suprafata de curatat. Se lasa sa actioneze solutia 10 - 15 min. dupa care se spala cu jet de apa.

Ambalaj: bidon 4kg, 19kg, sau butoi 58kg, 165kg.sus


SOLUTIE CURATAT RESTURI DE VOPSEA LAVABILA


Ambalaj: 20LUtilizare: produsul este un amestec complex de solventi pentru indepartarea urmelor de vopsea de pe ramele de aluminiu si geamuri. Are o mare putere de dizolvare. Indeparteaza urmele de vopsea lavabila de pe suprafetele tari, geamuri, rame de aluminiu, suprafete vopsite, suprafete metalice.

Dozare si mod de utilizare: se foloseste nediluat. Se aplica prin pulverizare, perie, pensula, pe suprafata de curatat. Se lasa sa actioneze solutia 10 - 15 min. dupa care se spala cu jet de apa.

Ambalaj: bidon 4kg, 19kg, sau butoi 58kg, 165kg.sus


DECAPANT PACURA, DERIVATE PETROL, REZIDUURI PETROLIERE


Ambalaj: 20LUtilizare: produsul este o solutie decapanta destinata curatarii si degresarii suprafetelor cisternelor, a vagoanelor (interior si exterior), a utilajelor, pieselor pentru indepartarea pacurei, derivatelor din petrol si rezidurilor petroliere.

Dozare si mod de utilizare: 1 - 20%. Se aplica prin pulverizare, perie, pensula, pe suprafata de curatat. Se lasa sa actioneze solutia 10 - 15 min. dupa care se spala cu jet de apa.

Ambalaj: bidon 5kg, 20kg, sau butoi 60kg, 200kg.sus


ABSORBANTI ECOLOGICI DE ULEIURI SI REZIDURI PETROLIERE


Utilizare: produsul are proprietati speciale de absorbtie imediata a uleiurilor si a resturilor petroliere, nepermitand eliberarea acestora in sens invers. Poate fi folosit in orice sezon al anului, inclusiv in zile ploioase.

Avantaje: lungimea barajului plutitor poate fi controlata, absoarbe lichidul in fibra, inchide lichidul absorbit, nepermitand scurgerea acestuia in afara, pluteste pe suprafata apei, nu emana gaze, functioneaza si in perioadele reci la temperaturi de inghet dar si atunci cand apa este incalzita.

Posibilitati de inlaturare: ingropare, ardere la temperaturi joase, degradare ecologica pe baza de enzimi ecologice.

Ambalaj: produsul poate fi oferit in diferite forme: saci, perne (30/30 , 43/43), tampoane si cu capacitati diferite de absorbtie.sus


DEGRESANT PRAF PENTRU CURATAT PAVIMENTE DE GRASIMI, ULEIURI, REZIDUURI PETROLIERE


Utilizare: Produsul HELP SET 2 este special conceput pentru locuri inchise fara aerisire unde degresantul nu trebuie sa fie
parfumat de exemplu depozitie de produse lactate, fabrici de uleiuri, vagoane CFR.
Se foloseste pentru curatat pardoseli imbibate cu uleiuri, grsimi, grsimi arse, reziduuri petroliere si mizerii de pe diverse suprafete de hale, serves-uri, ateliere.
Pentru curatare se presara produs pe suprafata ce se doreste a se degresa, se stropeste cu apa, dupa care se freaca cu o perie. In bai se dizolva praful si se scufunda piesele ce se doresc curatate.

RECOMANDAT PENTRU DEPOLUAREA SUPRAFETELOR AFECTATE CU PRODUSE PETROLIERE.

Consum specific: 300 - 400 g/mp.

Ambalaj: pachete 5, 10, 20 kg. sus


DEGRESANT LICHID CURATAT PAVIMENTE


Ambalaj: 20LUtilizare: Produsul este special conceput pentru indepartarea uleiurilor, grsimilor, si mizeriilor de pe diverse suprafete de hale, serves-uri, ateliere. Asigura o curatare si degresare in profunzime fara a afecta suprafata, sau vopseaua utilajelor din preajma zonei de curatat.

Dilutie: 1 - 20%.

Ambalaj: bidon 5kg, 20 kg pentru cantitati micu sau butoi 60, 200kg.sus


SOLUTIE SPECIALA DEGRESAT ROTOARE, STATOARE, BOBINAJE, GRUPURI SI INSTALATII ELECTRICE


ATENTIEATENTIEAmbalaj: 20LUtilizare: produsul este destinat spalarii si degresarii grupurilor electrogen, bobinajelor, rotoarelor, statoarelor si instalatiilor electrice. Dupa degresare, solutia creeaza o pelicula protectoare pe firele de cupru fiind una din caracteristicile si avantajele in cazul folosirii acestei solutii. Recomandata pentru industria energetica.
Solutia se preteaza pentru a fi folosita la instalatiile de 10 kw si peste.

Metode de aplicare: produsul este pulverizat (la 1,5 - 2 atm) pe suprafata care se doreste a fi curata. Solutia aplicata se evapora foarte repede.

Ambalaj: bidon 20 kg, butoi 60, 200kg.sus


DETERGENT SPECIAL PENTRU DEGRESAT (SPALAT) SI PARFUMAT STRAZI


Ambalaj: 20LUtilizare: produsul este un detergent special conceput pentru spalarea si parfumarea strazilor din orice tip de material.

AJUTA LA DEGRESAREA CANALIZARILOR.

Dozare si mod de utilizare: 1 - 10%.

Ambalaj: butoi 60 sau 200L.sus


DEFROST STREET - dezghetat strazi, alei (-17 grdC; -27 grdC; - 45 grdC)


Ambalaj: 20LUtilizare: solutie pentru dezghetarea strazilor, aleilor, instalatiilor. Penetreaza zapada si gheata mai rapid decat sarea si nisipul. De 70 - 80 ori mai putin coroziv decat sarea si nisipul.
Actiune eficienta si la temperaturi extrem de scazute.

Dilutie: se foloseste ca atare.

Ambalaj: bidon 20L pentru cantitati mici sau butoi la 60L si 200L.sus


DECAPANT GUMA DE MESTECAT


Utilizare:produs pentru indepartarea, dezlipirea gumei de mestecat de pe suprafete rezistente: suprafete textile, covoare, pavimente (lemn, gresie, ciment, faianta, marmura).

Dilutie: se foloseste ca atare.

Ambalaj:PET 1L, bidon 5L.sus


Copyright 2008 - 2014 SC LIMAVORA SRL C.U.I. RO24383167