S.C. Limavora srl

DEZINFECTANTI

www.limavora.ro
Contact:
Telefon: 0772 05 0063;
Fax: 031 809 4948;
Mobile: 0740 63 9999;
0726 38 0041;

Livrare in toata tara prin curierat rapid.
Va multumim si va asteptam!


SUBSTANTE DE DEZINFECTIE

SEPTOL - dezinfectant din grupa amonium quaternar

Ambalaj: 20L
Propietati: Dezinfectant din grupa amonium quaternar de uz general, cu dezinfectare rapida, fara efecte secundare. Produs ce ataca virusii, microbii, bacterile, ciupercile, si impiedica formarea si dezvoltarea algelor si mucegaiurilor. Se foloseste in mod curent in scoli, spitale, hoteluri, industria alimentara, crescatori de pasari, animale, apicultura, etc.
Mod de utilizare: Produs concentrat.
  • Dezinfectie de suprafata se foloseste solutie 0,5 - 1% dilutie in apa. Se aplica prin pulverizare, imersie sau pensulare. Produsul se aplica pe suprafetele deja curatate de praf, mizerii, si alte impuritati, etc.
  • Neutralizat mucegaiuri: solutie 10% in apa.
  • Dezinfectia bazinelor:dilutia recomandata este 10 – 20% in functie de gradul de alge si mucegai de pe pereti.
  • Dezinfectie apa potabila pasari - pui, animale, albine: solutie 0,1 % dilutie in apa de adaos (sirop). Se dilueaza doar cantitatea folosita in aceasi zi.
Produsul este activ pe suprafata dezinfectata 7 – 20 zile in functie de gradul de reincarcare/contaminare cu mizerii. Nu necesita clatire.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici sau butoi 60L si 200L.

SEPTOL B - dezinfectant pentru apa potabila ca inlocuitor al clorului

Ambalaj: 20L
Propietati: Dezinfectant din grupa amonium quaternar, cu dezinfectare rapida, fara efecte secundare. Produs ce ataca virusii, microbii, bacterile, ciupercile, si impiedica formarea si dezvoltarea algelor. Produsul nu neutralizeza efectele vitaminelor si a vaccinurilor care se introduc in apa de baut a pasarilor. Poate inlocui clorul.
Mod de utilizare: Se foloseste solutie 0,1% dilutie in apa, adaos cu pompe dozatoare in instalatiile de alimentare cu apa.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici sau butoi 60L si 200L.

SEPTOL AIR - dezinfectant pentru aparatele de aer conditionat

Ambalaj: 20L
Propietati: Dezinfectantcu spectru larg antimicrobian, fungicid, sporicid, microbactricid, pe baza de amonium quaternar, alcool si apa. Se foloseste pentru dezinfectarea si sanitizarea aparatelor de aer conditionat.
Mod de aplicare: se curata si spala suprafata ce urmeaza a fi dezinfectata. Se dezinfecteaza prin pulverizare cu produsul ca atare sub forma concentrata.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici sau butoi 60L si 200L.

SEPTOL A - dezinfectant pentru maini

Ambalaj: 20L
Propietati: Dezinfectant pentru maini pe baza de alcool si clorhexidine digluconate. Produs antiseptic cu actiune rapida asupra organismelor gram pozitive si gram negative, asupra bacterilor, virusilor, ciupercilor, etc. Produsul contine substante pentru protectia pielii. Se utilizeaza in spitale, cabinete medicale, hoteluri, bucatarii, etc.
Mod de aplicare: produsul se aplica in stare nediluata in cantitate de aproximativ 3 ml pe suprafata palmei, pe dosul acesteia, pe degete si unghii. Se asteapta sa se evapore de pe maini. Nu se spala cu apa.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici sau butoi 60L si 200L.

SEPTOL ANTIALGE - pentru bazinele de inot si piscine

Ambalaj: 20L
Propietati: dezinfectant pentru bazinele de inot si piscine, cu spectru larg antimicrobian, fungicid, sporicid, microbactericid, virucid, pe baza de amoniu quaternar.
Mod de utilizare: se foloseste 50 ml la fiecare 1 mc (unul metru cub) de apa.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici sau butoi 60L si 200L.

SEPTOBON - detergent dezinfectant pentru maini

Ambalaj: 20L
Propietati: detergent dezinfectant pentru maini, cu actiune rapida, economicos, pe baza de sulfactanti anionici si amoniu quaternar. Optim de folosit in spitale, cabinete medicale, dispensare, fabrici din industria alimentara, etc.
Mod de utilizare: se foloseste ca atare concentrat.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici sau butoi 60L si 200L.

FENOSEPT

Ambalaj: 20L
Propietati: dezinfectant pe baza de fenoli pentru distrugerea microorganismelor, bacterii si virusi. Fenoseptul intrucit nu se descompune in prezenta murdariei organice se foloseste mai ales la dezinfectia rastelurilor, laditelor de transport pasari, incaltamintei in crescatorii avicole, incubatoare, mijloace de transport animale, pubele de gunoi.
Mod de utilizare: se foloseste in dilutie de 1:10 pana la 1: 100 in functie de locul si gradul de infectie.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici sau butoi 60L si 200L.

GLUTASEPT

Ambalaj: 20L
Propietati: produs special de dezinfectie pe baza de glutaraldehida si amoniu quaternar cu spectru larg de activitate fungicid, algiicid, bactericid, virucid. Glutaraldehida are o activitate rapida (printre putinii dezinfectanti) si asupra Mycobacterium tuberculosis si Mycobacterium smegmatis; de asemenea asupra Cryptosporidium parvum (si in prezenta grasimilor organice). Usor de folosit la dezinfectarea cladirilor, hale din crescatorii de pasari, ovine, porcine, utilaje de transport pasari etc. GLUTASEPT este folosit la dezinfectat instrumente din plastic, sticla, portelan, metal, etc. GLUTASEPT distruge toate formele de bacterii, mucegaiuri (vegetative cells of bacteria) si alti agenti patogeni (ex: EIMERIA TENELLA) intr-un timp foarte scurt de aproximativ 30 minute cu activitate indelungata de la 1 - 7 saptamani .
Mod de utilizare: Folosit pentru un spectru larg de activitate , modul de lucru difera de la o utilizare la alta. Pentru dezinfectarea suprefetelor infestate ( din pamant, argila, etc) se recomanda a se lucra in felul urmator: se suprasatureaza pamantul cu apa, dupa care se foloseste Glutasept in propotie de 5% (pentru a se activa si a se mari viteza de activare a produsului, se recomanda umectarea suprafetei cu 1% HS 33) care mareste nivelul PH-ului.
AMBALAJ: bidon 5, 10, 20L pentru cantitati mici sau butoi 60L si 200L.

Copyright 2018 - 2022 SC LIMAVORA SRL C.U.I. RO24383167

SUS