S.C. Limavora srl
S.C. LIMAVORA SRL
www.limavora.ro
Contact:
Telefon: 0772 05 0063;
Fax: 031 809 4948;
Mobile: 0740 63 9999;
0726 38 0041;

Politica de confidentialitate

S.C. LIMAVORA SRL apreciaza vizita dvs. pe acest website si interesul fata de serviciile si produsele noastre. Protectia datelor dvs. cu caracter personal („datele dvs.”) este importanta pentru noi si dorim sa va simtiti in siguranta vizitand site-ul nostru. Ne preocupam de protejarea datelor personale colectate, prelucrate si utilizate in timpul vizitelor pe site-ul limavora.ro.

Incepand cu data de 25.05.2018 a intrat in vigoare Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal"), astfel incat prelucarilor datelor dvs. personale li se acorda o importanta sporita.

Compania noastra va coopera cu buna-credinta atat cu dvs. cat si cu Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarilor Datelor cu Caracter Personal pentru a asigura indeplinirea tuturor obligatiilor prevazute de Regulamentul UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si pentru respectarea drepturilor dvs, motiv pentru compania noastra foloseste metode tehnice avansate precum: Sisteme de tip cookie-less pe site-urile noastre (tinta: zero cookies), minimizarea datelor stocate, stocare criptata cu cheie controlata de catre compania noastra (fara acces tertelor persoane), procesare limitata in timp, stergerea automata a datelor la expirarea perioadei de stocare, utilizarea de procesatori care respecta Regulamentul UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal, izolarea datelor fata de procesatori oriunde este posibil, site-uri web cu suprafata minima de atac, precum si alte masuri de securitate si protectie a datelor.

Prin continuarea navigarii site-ului limavora.ro acceptati aceasta Politica de confidentialitate.

Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica, nu continuati cu alte pagini web ale site-ului si parasiti limavora.ro.

Aceasta politica in functie de evolutia website-ului va fi actualizata periodic. Prin urmare, va rugam sa o consultati.

Care este scopul acestei politici?

Noi, S.C. LIMAVORA SRL, ne angajam sa protejam informatiile personale pe care le colectam de la persoanele care utilizeaza website-ul limavora.ro. Rolul prezentei declaratii este de a descrie modul in care limavora.ro colecteaza datele, tipul de date care vor fi colectate si scopurile in care sunt prelucrate datele dvs.

Ce informatii colectam de la dvs. si in ce scop?

Cand vizitati site-ul limavora.ro, serverul dedicat site-ului web inregistreaza automat detalii despre vizita dvs. (de exemplu: adresa dvs. IP, tipul de software utilizat de browser, paginile site-ului limavora.ro pe care le vizitati, data si durata vizitei dvs.). De asemenea, daca veti vizita si in urma acestei vizite, decideti sa ne solicitati mai multe inforatii, prin intermediul formularelor de contact, a telefonului sau a email-ului, vom colecta informatiile necesare pentru a va putea da un raspuns cat mai prompt solicitarii d-voastra (de exemplu: nume, prenume, telefon, email, adresa, locatie).

    S.C. LIMAVORA S.R.L. va colecta si va prelucra datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:
  • prestarea serviciilor ce intra in domeniul nostru de activitate: comertul cu produse industriale (ofertarea si emiterea de documente oficiale: facturi, avize, chitante, etc);
  • Obtinerea de oferte de prestari de servicii si materiale din partea colaboratorilor/partenerilor nostrii pentru atingerea obiectului nostru de activitate;
  • marketing, pentru informarea si acordarea de beneficii de loialitate si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite (transmiterea de stiri, promotii, produse noi);
  • raportari interne limavora.ro;
  • efectuarea de analize statistice;
  • solutionarea potentialelor litigii, deferite instantelor (de drept comun sau arbitrale, din tara sau strainatate);
  • solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor;
  • comunicari sau raportari catre autoritatile, institutiile sau agentiile de stat sau guvernamentale abilitate;
  • asigurarea masurilor de securitate necesare (supraveghere audio-video);
  • recuperarea creantelor;
  • in scop de marketing si informare despre serviciile si produsele noastre precum si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite (transmiterea de stiri, promotii, produse si servicii noi);
  • in scopul administrarii tehnice, exploatarii si dezvoltarii site-ului limavora.ro.
  • Cum colectam si stocam informatiile primite de la Dvs.?

    Website-ul limavora.ro utilizeaza atat tehnologii de urmarire cum ar fi cookie-uri sau etichete (vezi Politica de colectare cookies), cat si formulare de solicitare informatii si oferte pentru a strange informatiile asa cum au fost prezentate mai sus, pentru a intelege modul in care vizitatorii utilizeaza website-ul limavora.ro dar si pentru a facilita obtinerea informatiilor solicitate in cel mai scurt timp posibil.

    Tehnologia de urmarire ne ajuta sa gestionam si sa imbunatatim gradul de utilizare a website-ului limavora.ro, de exemplu, prin detectarea eventualelor legaturi dintre computerul dvs. si noi in trecut (prin adresa IP) si identificarea celor mai populare sectiuni ale site-ului mai sus amintit. In multe cazuri puteti, de asemenea, sa controlati tehnologiile de urmarire utilizand browserul dvs.

    Catre ce categorii de destinatari dezvaluim datele dvs. colectate prin intermediul site-ului limavora.ro?

    Limavora.ro poate divulga datele dvs. afiliatilor, colaboratorilor sai si furnizorilor terti (de exemplu: prestatori de servicii - curierat, etc) pentru a efectua servicii pentru LIMAVORA SRL in scopurile mentionate mai sus. Agentii si tertii care au acces la datele personale obtinute prin intermediul site-ului limavora.ro sunt obligati sa respecte confidentialitatea.

    Ce masuri de securitate am implementat pentru a va proteja informatiile colectate prin intermediul site-ului limavora.ro?

    Limavora.ro a implementat masuri de securitate tehnice si organizatorice pentru a va proteja datele personale colectate prin intermediul website-ului limavora.ro impotriva accesului neautorizat, a utilizarii abuzive, a pierderii sau distrugerii.

    Cum tratam mesajele electronice trimise catre si de la limavora.ro?

    Toate mesajele electronice trimise catre limavora.ro pot fi accesate numai de catre anumite persoane desemnate si numai in cazuri justificate, in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile.

    Care sunt drepturile de care beneficiati in ceea ce priveste datele dvs. personale?

      In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:
  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal;
  • Dreptul la rectificare;
  • Dreptul la stergerea datelor;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii;
  • Dreptul la opozitie;
  • Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastra, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afecteaza semnificativ.
  • Dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor;
  • Dreptul de a va adresa justitiei;
  • Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru intrebari suplimentare cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau in legatura cu utilizarea de catre limavora.ro a datelor dvs. personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos, precizand numele dumneavoastra, adresa postala sau de email (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul de telefon si scopul cererii.

      Ne puteti contacta:
  • prin email - la adresa: limavora@limavora.ro;
  • printr-o cerere transmisa prin posta la adresa Strada Bodesti, nr, 2, bl.29B, sc.B, ap.64, Bucuresti, sect.2, Romania;
  • telefonic - la numarul: 031-809 4948.
  • Actualizarea prezentei politici de confidentialitate.

    Prezenta Politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se supune unor revizuiri periodice. Pentru a fi informat cu privire la eventuale modificari importante care pot avea un impact asupra prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati periodic aceast site web al limavora.ro – sectiunea “Politica de confidentialitate” si „Politica de colectare cookies“.

    Cea mai recenta actualizare a prezentei informari privind prelucrarea datelor cu caracter personal s-a efectuat in mai 2019.

    Va multumim.


    Copyright 2018 - 2022 SC LIMAVORA SRL C.U.I. RO24383167

    SUS